2014. szeptember 12., péntek

Inspiráló férfi bloggerek 2. rész

Mára az Instagram olyannyira hozzánk nőtt, mint akár a Facebook, így inspirációért már nem kell tucatnyi street style blogot követni, hanem elég csak átfutni Insta' falunkat!

...persze, ehhez elengedhetetlen, hogy kövessük a legstílusosabb férfiakat is legjobb barátaink mellett. Egyes adatok szerint 2014 májusában 200 millió aktív felhasználója volt az applikációnak, így már nem is olyan nehéz elhinni, hogy az Instagram lett a divatőrültek legújabb kedvence, köztök az enyém is. Természetesen az applikáció segítségével beleshetünk rengeteg híresség, dizájner és ismert blogger 'hétköznapi' életébe, így elsőkként láthatjuk, hogyan viselik a legnagyobb nevek a legújabb trendeket. Mára olyan öt férfit hoztam el nektek, akiket minden stílusos pasinak muszáj követnie - persze csak kedvenc bloggereink után (itt). Persze az ismert bloggerek mellett a népszerű CoutureSTYLE rovat szereplőit is megtaláljátok az applikáción, hiszen a magyar férfiak közt is megbújik pár egészen stílusos pasi. Nem mellesleg, engem is megtaláltok @kaszattila név alatt, ahol próbálok minél több outfit képet posztolni, s ezentúl a Fashionfave háttérmunkájába is bepillantást engedni.



Johannes Huebl
A német modellnek az áttörést Olivia Palermo hozta meg, akit azóta már feleségül is vett, bár számunkra nem ezért oly' fontos Mr. Huebl. Többször is hangoztatta az egykori modell, hogy szereti saját magának összeállítani a kombinációit, ennek ellenére egyre gyakrabban tűnnek fel a fiókján magazinos fotók is, melyeken többnyire egy-egy márkát népszerűsít. Mind a 450 ezer követő meg lehet elégedve Johannes Huebl fiókjával, hiszen napi szinten frissíti azt, és remek inspirációs szettekre bukkanhatunk a meghitt családi képek közt.



Matthew Zorpas
A londoni székhelyű kreatív tanácsadó pár éve az Esquire szerint a második legstílusosabb brit volt, így mindenképp érdemes legalább egy pillantást vetni Mr. Zorpas fiókjára, hiszen számtalan ötletet ültethetnek át az elegánsabb stílus kedvelői saját öltözködési szokásukba. Amiért megszerettem Matthew fiókját az az, hogy legtöbbször alapdarabokat kombinál egy-egy feltűnőbb kiegészítővel vagy épp egy impozáns cipővel, és máris kész a tökéletes sallangmentes look.



Chad Molique
Mr. Molique stylistként és bloggerként dolgozik, aki saját elmondása szerint nagyon szerencsés, hiszen a munkája egyben a hobbija is - ezért kissé irigylem is őt, de ki nem?! Egy interjúban 'Modern Casual' jelzővel illette saját stílusát, hiszen szereti variálni a klasszikus szabásokat a mai kortárs vonalakkal. Talán a mai ötös fogat közül Chad Molique lehet itthon a legnépszerűbb, hiszen egy kis fantáziával minden stílusos magyar tanulhat tőle egy-egy trükköt, amit másnap már saját összeállításában mutathat meg saját Insta fiókján.



Konrad D 
Őszintén csak pár napja találtam rá a lengyel blogger Instagarm fiókjára, de azonnal megtetszettek szettjei - talán épp azért, mert Konrad is a közép-európai kultúrából építkezik, mint ahogy mi is. Tetszik, hogy a lengyel divat blogger nem variálja túl a szettjeit, mégis mindegyikben van valami megmagyarázhatatlan plusz, ami miatt felfigyelt rá az a csaknem 4 500 követő, akik minden nap hűségesen követik őt.



Aaron Wester 
Szinte alig tudok valamit Mr. Westerről, nem hiába, hiszen Ő rendelkezik a legkevesebb követővel is a mai ötösből, ellenben a stílus és a jól öltözöttség kérdése nem a követők számával aránylik, szerencsére. Aaron azok a férfiak közé tartozik, aki szintén nem bonyolítja túl szettjeit, szerintem csak az ösztöneire hallgat, mégis ott van az a plusz benne, ami miatt több, mint egy átlagos jól öltözött pasi - nem mellesleg a hazai utcákon is felfigyelnénk a bloggerre, erős stílusérzéke és kisugárzása miatt.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése