2014. március 10., hétfő

#WHITExWHITE

Az elmúlt szezonokban szinte a tervezők megszállottan hajszolták a színeket és a minél feltűnőbb mintákat, ellenben van egy szín, mely sosem megy ki a divatból, ez a fehér.

A modern férfi egyre inkább kalandozik a stílusok között, így minden márka próbálja kielégíteni az Ő elvárásaikat, így az élénk nyomatok mellett olykor-olykor pár letisztultabb összeállítás is helyet kap a végleges kollekciókban. A 2014-es tavaszi szezonban hatalmas népszerűségnek örvendenek majd a WHITExWHITE kombók, vagyis bátran kombinálhatjuk a fehéret a fehérrel egy összeállításon belül. Ugyan a fehér egy örök klasszikus, ellenben idén sokkal letisztultabb formában tért vissza, már-már a minimalista tendenciához hasonlítható az idei trend. Nem kérdés, hogy az idei szezonban a fehér az új fekete, így várhatóan még pár szezonra velünk marad e kényes, de roppant stílusos szín. 



Korábban már említettem, hogy több tervező is kedveskedett fehér összeállításokkal, így a sort mindenképp a Jil Sander tavaszi kollekciójával kezdeném. Akár e három összeállítással is illusztrálható lehetne az idei 'fehér' trend, hiszen megjelenik a ballon, a rövidnadrág-zakó kombója, és a pasztell... Talán a fekete zokni az, ami nem nem nyerte el a tetszésem, és nektek?



A Dolce & Gabbana tavaszi kollekcióját a görög mitológia inspirálta, így nem hiányozhattak a kifutóról a remek szabású fehér öltönyök sem. Az olasz tervezőpáros sokkal elegánsabban képzelte el a tavaszt, mint azt a Jil Sander kifutóján láthattuk, így a következő montázs inkább csak mutató, mint inspiráció, íme! 



A végére hagytam az abszolút kedvencemet, az Emporio Armani 2014-es tavaszi összeállításait, hiszen a következő 6-7 outfit mindegyikét gondolkodás nélkül elfogadnám. Eddig főleg az elegánsabb vonalról olvashattatok, de Giorgio Armani megmutatta azt, hogy sportosan és lezseren is lehet variálni a fehéret, nem is akár hogyan... Nem beszélve arról, hogy a pasztell árnyaltok mellett akár galambszürkével is kombinálhatóak a fehér összeállítások. Egyszóval fantasztikusat alkotott Mr. Armani, és szerintetek? 



Nem kérdés, hogy a WHITExWHITE trend egy merész kombináció, ellenben én mégis arra buzdítalak titeket, hogy legalább játszatok el a gondolattal, és próbáljatok minél több remek összeállítást megálmodni, minél több fehérrel. Ma nem az volt a célom, hogy holnaptól mindenki tetőtől talpig fehérbe öltözzön, csak szerettem volna bemutatni a szezon egyik legmerészebb trendjét, inspiráció gyanánt. Amennyiben megtetszett nektek is e remek tendencia, de nem vagytok elég bátrak, akkor akár egy fehér nadrágot is kombinálhattok világos, pasztell árnyaltú pólóval és fehér cipővel - erről bővebben itt olvashattok. Ellenben ha elég magabiztosságot érzel magadban, akkor gondolkodás nélkül kipróbálod a WHITExWHITE trendet. Eléggé magabiztos vagy? 



Képek forrása: fashionbeans.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése